TAPAHTUMAT NYT

UTSJOEN SEURAKUNNAN ILMOITUKSET:

Jumalanpalveluksiin voi jälleen osallistua, turvaetäisyyksiä noudattaen.

Su 7.6. klo 11 Messu Utsjoen kirkossa.

Su 14.6. klo 18 Messu Karigasniemen kappelilla. Huom. aika. Tuomo Huusko.

Pe 5.6. klo 10 – 12 Hautausmaatalkoot Karigasniemen hautausmaalla.

Pe 5.6. klo 14 – 16 Hautausmaatalkoot Outakosken hautausmaalla.

Ma 8.6. klo 10 – 12 Hautausmaatalkoot Utsjoen hautausmaalla.

Ti 9.6. klo 18 Lähetyksen Vohvelikahvilan vapaaehtoisten ilta pappilassa. Kahvila avautuu juhannuksena, tule kesän vapaaehtoiseksi, kysy lisää Kirsi-Marjalta.

Ke 10.6. Hautausmaahartaus Utsjoen hautausmaalla, lähtö Kirkon alaparkkipaikalta Ulriikan polkua pitkin klo 18.

To 11.6. klo 13 Kirkkotupayhdistyksen ja Lähetyksen vohvelikahvilan yhteiset siivoustalkoot kirkkotuvilla.

Seuraa jumalanpalveluksia ja hartaushetkiä:

Koronakriisin vuoksi taloudellisiin vaikeuksiin joutuneet perheet ja yksittäiset henkilöt voivat hakea avustusta Utsjoen seurakunnan diakoniatyöltä. Ota yhteyttä Kirsi-Marja -diakoniin 40 8446259.

Hävikkiruokajakelua (jos jaettavaa on) sekä EU-ruokaa yhdessä Samisosterin kanssa Nuorgamissa rukoushuoneella to klo 13.30 – 14.30 ja Karigasniemellä kappelilla ma, ke ja pe klo 14 – 15.30.

Facebook ja You Tube: Ohcejoga searvegoddi – Utsjoen seurakunta

www.utsjoenseurakunta.fi Live-lähetykset edelleen jumalanpalveluksista.

Seurakannalle oma youtubekanava!

Ohcejoga searvegoddi – Utsjoen seurakunta löytyy nyt myös youtubesta! Käyppä ottamassa kanava tilaukseesi! https://www.youtube.com/channel/UCpBQxhkOa4OoUzS7d2zBheg
Seurakunnan youtubekanavalta löydät hartauksia, jumalanpalveluksia ja tulevaisuudessa ainakin pyhäkouluja, tietoa seurakunnasta sekä muuta mielenkiintoista seurattavaa!

SEURAA SEURAKUNNAN JUMALANPALVELUKSIA, HARTAUKSIA JA MUUTA TOIMINTAA FACEBOOKISSA! SIVU ON JULKINEN, SINUN EI TARVITSE LIITTYÄ FACEBOOKIIN NÄHDÄKSESI SIVUN SISÄLTÖÄ! BURES BOAHTIN!

Seuraa jumalanpalveluksia Facebookista. Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 11.

Tiedoksi:

Uudistamme nettisivujamme vuoden 2020 aikana. Sivut tulevat muuttumaan kirkon yhteiselle Lukkari-pohjalle. Näiltä sivuilta löydät edelleen ajankohtaiset tapahtumat, mutta muuten sivuja ei enää päivitetä. Ajankohtaiset tiedot löydät myös seurakuntamme fb-sivuilta.

TIEDOTUS:                      www.utsjoenseurakunta.fi fb/Ohcejoga searvegoddi – Utsjoen seurakunta