TAPAHTUMAT NYT

UTSJOEN SEURAKUNNAN ILMOITUKSET:

Kaikissa tapahtumissa noudatamme turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä.

UTSJOELLA:

Su 24.1. klo 11 Messu Utsjoen kirkossa.

Su 24.1. klo 18 Rukous Suomen puolesta -konsertti, Ape Nieminen.

Ma 25.1. klo 10 Perhekerho srk-talolla.

Ti 26.1. klo 18 Ivalonlaakson Rauhanyhdistyksen seurat Utsjoen srk-talolla.

KARIGASNIEMELLÄ:

Ti 26.1. klo 18 Rukous Suomen puolesta -konsertti, Ape Nieminen.

NUORGAMISSA:

Su 17.1. klo 11 Messu rukoushuoneella.

Ma 25.1. klo 18 Rukous Suomen puolesta -konsertti, Ape Nieminen.

Hävikkiruokajakelu Nuorgamin rukoushuoneella torstaisin klo 13.30 – 14.

Diakoniatyöntekijä Kirsi-Marja Wargh on puhelimitse tavattavissa maanantaisin klo 12 – 14.

Seurakunta on saanut lahjoituksena rahaa diakoniatyöhön. Seurakunnan diakonia-avustuksia on nyt haettavana. Hakemus tehdään täyttämällä hakemuslomake ja palauttamalla se osoitteeseen kirsi-marja.wargh@evl.fi Hakemuksen voi palauttaa myös postissa (Kirsi-Marja Wargh PL 23 99920 Utsjoki) tai henkilökohtaisesti diakoniatyöntekijälle. Hakemuslomakkeen voi tulostaa seurakunnan nettisivulta tai sen saa seurakunnan työntekijöiltä. Hakemuksia käsitellään ma 1.2.21 ja 15.2.21. Diakonia-avustuksia käsittelee diakoniatyöntekijän kanssa seurakuntaneuvoston valitsema työryhmä. Kysymykset Kirsi-Marja Wargh 040 844 6259.

Diakonia-avustus on tarkoitettu pienituloisille, vähävaraisille, työttömille, lomautetuille tai muille taloudellisissa vaikeuksissa oleville.

Avustus annetaan lahjakorttina paikallisiin liikkeisiin tai tilisiirtona kuittia vastaan.

Facebook: Ohcejoga searvegoddi – Utsjoen seurakunta

SEURAA SEURAKUNNAN JUMALANPALVELUKSIA, HARTAUKSIA JA MUUTA TOIMINTAA FACEBOOKISSA! SIVU ON JULKINEN, SINUN EI TARVITSE LIITTYÄ FACEBOOKIIN NÄHDÄKSESI SIVUN SISÄLTÖÄ! BURES BOAHTIN!

Tiedoksi:

Uudistamme nettisivujamme vuoden 2020 aikana. Sivut tulevat muuttumaan kirkon yhteiselle Lukkari-pohjalle. Näiltä sivuilta löydät edelleen ajankohtaiset tapahtumat, mutta muuten sivuja ei enää päivitetä. Ajankohtaiset tiedot löydät myös seurakuntamme fb-sivuilta.