TAPAHTUMAT NYT

UTSJOEN SEURAKUNNAN ILMOITUKSET:

Noudatamme Lapin aluehallintoviraston ohjetta, joka rajaa yleisötilaisuudet kuuteen henkeen.
Aikuisten kokoava toiminta on 28.3.21 saakka tauolla. Ei perjantaipuuroa. Jumalanpalveluksiin voi osallistua vain verkossa facebook-liven kautta. EU-ruokajakelu ja hävikkiruokajakelu jatkuvat. Nuorisotyönohjaaja tiedottaa nuorisotyön tilanteesta erikseen. Ota yhteyttä seurakunnan työntekijöihin, jos tarvitset kuuntelijaa. Terv Päivi-pappi

Sunnuntaisin klo 11 messu facebook-livessä.

Hävikkiruokajakelu (jos jaettavaa on) Nuorgamin rukoushuoneella torstaisin klo 13.30 – 14 (Juha Reinola 040 5492 542) ja Karigasniemellä keskiviikkoisin klo 15 – 15.30. (Merja Pieski 040 138 1616.)

Facebook: Ohcejoga searvegoddi – Utsjoen seurakunta

SEURAA SEURAKUNNAN JUMALANPALVELUKSIA, HARTAUKSIA JA MUUTA TOIMINTAA FACEBOOKISSA! SIVU ON JULKINEN, SINUN EI TARVITSE LIITTYÄ FACEBOOKIIN NÄHDÄKSESI SIVUN SISÄLTÖÄ! BURES BOAHTIN!

Tiedoksi:

Uudistamme nettisivujamme vuoden 2021 aikana. Sivut tulevat muuttumaan kirkon yhteiselle Lukkari-pohjalle. Näiltä sivuilta löydät edelleen ajankohtaiset tapahtumat, mutta muuten sivuja ei enää päivitetä. Ajankohtaiset tiedot löydät myös seurakuntamme fb-sivuilta.