TAPAHTUMAT NYT

UTSJOEN SEURAKUNNAN ILMOITUKSET

Kokoontumisrajoitus on 50 henkeä. On tärkeää, että tapahtumissa noudatamme hyvää käsihygieniaa, muistamme turvavälit ja kasvomaskit.

UTSJOELLA:

Perjantaisin toukokuun loppuun saakka klo 9 – 10.30 Perjantaipuuroa Utsjoen seurakuntatalolla.

Helatorstaina 13.5. klo 18 Messu Utsjoen kirkossa. Huom. aika.

Su 23.5. klo 18 Messu Utsjoen kirkossa. Huom. aika.

Utsjoella on alkanut Saamelaisalueen koulutuskeskuksen perinneaitakurssi, jolla valmistetaan uutta aitaa Vanhan sakastin hautausmaan ympärille. Tule mukaan, soita Päivi-papille 0400 392 224.

KARIGASNIEMELLÄ:

Su 16.5. klo 11 Messu kappelilla.

NUORGAMISSA:

Ma 17.5. klo 18 Ilosanomapiiri rukoushuoneella.

Hävikkiruokajakelu (jos jaettavaa on) Nuorgamin rukoushuoneella torstaisin klo 13.30 – 14 ja Karigasniemellä keskiviikkoisin klo 15 – 15.30. (Merja Pieski 040 138 1616.)

SEURAA SEURAKUNNAN JUMALANPALVELUKSIA, HARTAUKSIA JA MUUTA TOIMINTAA FACEBOOKISSA! SIVU ON JULKINEN, SINUN EI TARVITSE LIITTYÄ FACEBOOKIIN NÄHDÄKSESI SIVUN SISÄLTÖÄ! BURES BOAHTIN!

Tiedoksi:

Uudistamme nettisivujamme vuoden 2021 aikana. Sivut tulevat muuttumaan kirkon yhteiselle Lukkari-pohjalle. Näiltä sivuilta löydät edelleen ajankohtaiset tapahtumat, mutta muuten sivuja ei enää päivitetä. Ajankohtaiset tiedot löydät myös seurakuntamme fb-sivuilta.