TAPAHTUMAT NYT

UTSJOEN SEURAKUNNAN ILMOITUKSET:

Su 9.8. klo 18 Messu Utsjoen kirkossa. Huom. aika. Koululaisten siunaus. Toim. Mari Valjakka.

Ke 5.8. ja 19.8. klo 18 Rukoushetki Utsjoen kirkossa.

Ke 12.8. Hautausmaahartaus Utsjoen hautausmaalla. Lähtö kirkon alaparkkipaikalta klo 18.

Su 16.8. klo 11 Messu Nuorgamin rukoushuoneella. Kirkkokahvit ja vohveleita.

Lähetyksen Vohvelikahvila Utsjoen kirkkotuvilla on avoinna ma – pe klo 12 – 18 ja la – su klo 12 – 16. Kirkko on avoinna kahvilan aukioloaikoina.

Hävikkiruokajakelua (jos jaettavaa on) sekä EU-ruokaa yhdessä Samisosterin kanssa Nuorgamissa rukoushuoneella to klo 13.30 – 14.30 ja Karigasniemellä kappelilla ke klo 13.30 – 14.30.

Facebook ja You Tube: Ohcejoga searvegoddi – Utsjoen seurakunta

www.utsjoenseurakunta.fi

Päivi Aikasalo on lomalla 12.8. saakka ja Juha Reinola 11.8. saakka. Juha Reinolan sijaisena Pirkka Heikkinen 044 9154935.

Seurakannalle oma youtubekanava!

Ohcejoga searvegoddi – Utsjoen seurakunta löytyy nyt myös youtubesta! Käyppä ottamassa kanava tilaukseesi! https://www.youtube.com/channel/UCpBQxhkOa4OoUzS7d2zBheg
Seurakunnan youtubekanavalta löydät hartauksia, jumalanpalveluksia ja tulevaisuudessa ainakin pyhäkouluja, tietoa seurakunnasta sekä muuta mielenkiintoista seurattavaa!

SEURAA SEURAKUNNAN JUMALANPALVELUKSIA, HARTAUKSIA JA MUUTA TOIMINTAA FACEBOOKISSA! SIVU ON JULKINEN, SINUN EI TARVITSE LIITTYÄ FACEBOOKIIN NÄHDÄKSESI SIVUN SISÄLTÖÄ! BURES BOAHTIN!

Tiedoksi:

Uudistamme nettisivujamme vuoden 2020 aikana. Sivut tulevat muuttumaan kirkon yhteiselle Lukkari-pohjalle. Näiltä sivuilta löydät edelleen ajankohtaiset tapahtumat, mutta muuten sivuja ei enää päivitetä. Ajankohtaiset tiedot löydät myös seurakuntamme fb-sivuilta.