TAPAHTUMAT NYT

UTSJOEN SEURAKUNNAN ILMOITUKSET:

Su 20.9. klo 11 Messu Nuvvuksen rukoushuoneella.

Su 27.9. klo 11 Messu Utsjoen kirkossa.

Ke 16.9. klo 18 Kun on turva Jumalassa. Ilta virsimusiikin ääressä Utsjoen kirkossa. Henna Nieminen. Ohjelma 10 euroa.

La 19.9. Ruskavaellus kylältä Utsjoen kirkolle. Lähtö srk-talolta klo 15. Päätteeksi rukoushetki kirkossa. Omat eväät.

Lähetyksen Vohvelikahvila Utsjoen kirkkotuvilla on avoinna 18.9. saakka ma – pe klo 12 – 18 ja la – su klo 12 – 16. Kirkko on avoinna kahvilan aukioloaikoina.

Ke 23.9. klo 18 Syystulet pappilassa.

Hävikkiruokajakelua (jos jaettavaa on) sekä EU-ruokaa yhdessä Samisosterin kanssa Nuorgamissa rukoushuoneella to klo 13.30 – 14.00.

EU-ruokaa Giisan pihalla ke 23.9. klo 13.30 – 14.

Facebook: Ohcejoga searvegoddi – Utsjoen seurakunta

SEURAA SEURAKUNNAN JUMALANPALVELUKSIA, HARTAUKSIA JA MUUTA TOIMINTAA FACEBOOKISSA! SIVU ON JULKINEN, SINUN EI TARVITSE LIITTYÄ FACEBOOKIIN NÄHDÄKSESI SIVUN SISÄLTÖÄ! BURES BOAHTIN!

Tiedoksi:

Uudistamme nettisivujamme vuoden 2020 aikana. Sivut tulevat muuttumaan kirkon yhteiselle Lukkari-pohjalle. Näiltä sivuilta löydät edelleen ajankohtaiset tapahtumat, mutta muuten sivuja ei enää päivitetä. Ajankohtaiset tiedot löydät myös seurakuntamme fb-sivuilta.