TAPAHTUMAT NYT

UTSJOEN SEURAKUNNAN ILMOITUKSET:

SEURAA SEURAKUNNAN JUMALANPALVELUKSIA, HARTAUKSIA JA MUUTA TOIMINTAA FACEBOOKISSA! SIVU ON JULKINEN, SINUN EI TARVITSE LIITTYÄ FACEBOOKIIN NÄHDÄKSESI SIVUN SISÄLTÖÄ! BURES BOAHTIN!

Seuraa jumalanpalveluksia Facebookista, livelähetys sunnuntaina klo 11.

UTSJOEN SEURAKUNNAN TIEDOTE

Utsjoen seurakunnassa järjestetään maanantaista 16.3. alkaen vain jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset. Muu toiminta perutaan toistaiseksi.

Kirkkoherranvirasto Ivalossa on toistaiseksi avoinna normaalisti ma – pe klo 10 – 14. Ota yhteyttä puhelimitse 040 760 4202.

Seurakunnan työntekijät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla sekä sosiaalisessa mediassa. Älä jää yksin huolen tai pelon kanssa. Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät kotisivuilta www.utsjoenseurakunta.fi

Tällä järjestelyllä haluamme estää koronaviruksen leviämistä ja suojella erityisesti riskiryhmiin kuuluvia, joille koronavirustartunta voi olla vaarallinen. Utsjoen seurakunta toimii tässä Kirkkohallitukselta ja Oulun hiippakunnan tuomiokapitulilta saatujen ohjeiden mukaisesti.

Seuraamme tilannetta ja tietoja päivitetään tarpeen mukaan.

Päivi Aikasalo, kirkkoherra

paivi.aikasalo@evl.fi

Tiedoksi:

Uudistamme nettisivujamme vuoden 2020 aikana. Sivut tulevat muuttumaan kirkon yhteiselle Lukkari-pohjalle. Näiltä sivuilta löydät edelleen ajankohtaiset tapahtumat, mutta muuten sivuja ei enää päivitetä. Ajankohtaiset tiedot löydät myös seurakuntamme fb-sivuilta.

TIEDOTUS:                      www.utsjoenseurakunta.fi fb/Ohcejoga searvegoddi – Utsjoen seurakunta