Bassi meassu – Pyhä messu

Ohcejoga girkus / Utsjoen kirkossa

7.4. klo 11                    Utsjoen kirkossa, Ohcejoga girkus.

18.4. klo 19                  Utsjoen kirkossa, Ohcejoga girkus. Kiirastorstain iltamessu. Huom aika.

20.4. klo 22                  Utsjoen kirkossa, Ohcejoga girkus. Pääsiäisyön messu. Huom aika.

12.5. klo 11                  Utsjoen kirkossa, Ohcejoga girkus.

26.5. klo 11                   Utsjoen kirkossa, Ohcejoga girkus.

Gáregasnjárgga kapeallas / Karigasniemen kappelissa

24.3. klo 11                    Karigasniemen kappelilla, Gáregasnjárgga kapeallas. Marianpäivän messu.

14.4. klo 11                   Karigasniemen kappelilla, Gáregasnjárgga kapeallas. Palmusunnuntain Tuomasmessu. Yhteinen nyyttikestibrunssi messun jälkeen.

19.4. klo 11                   Karigasniemen kappelilla, Gáregasnjárgga kapeallas. Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus.

5.5. klo 11                     Karigasniemen kappelilla, Gáregasnjárgga kapeallas

30.5. klo 11                   Karigasniemen kappelilla, Gáregasnjárgga kapeallas

Njuorggáma rohkosviesus / Nuorgamin rukoushuoneella

31.3. klo 11               Nuorgamin rukoushuoneella, Njuorggána rohkosviesus

19.5. klo 11                Nuorgamin rukoushuoneella, Njuorggána rohkosviesus

Nuvvos rohkosviesus / Nuvvuksen rukoushuoneella

2.6. klo 11                   Nuvvuksen rukoushuoneella, Nuvvosa rohkosviesus. Messun jälkeen kylvöjen siunaus.

Lisäksi

22.4. klo 11 Tunturimessu Nuorgamissa. Paikka ilm. myöhemmin.

28.4. klo 11 Tunturimessu Utsjoella. Paikka ilm. myöhemmin.

9.6. klo 11 Tuomasmessu Utsjoen srk-talolla. Mukana lastenleiri. Nyyttikestibrunssi messun jälkeen.

Tervetuloa sanan ja sakramentin äärelle kohtaamaan Vapahtajasi Jeesus Kristus

Bureboahttin sáni, sakrameantta ja Jesus Kristusa, du beasttideaddji lahkii